Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Dags för nystart!!

Äntligen!

Något jag brinner för är att skapa sammanhang för människor att må bra.

Något jag känt starkt för senaste tiden och åren är att anordna tjejkvällar (för alla åldrar) med inriktning på lite djupare plan, självutveckling tex genom att just få stanna upp, känna stöd, bara få vara sig själv i en lugn stund ihop med andra. Reflektera lite, pausa och andas. Få en guidad avslappning för kroppens spänningar, sinnets tyngder och själens space att få ta mer utrymme! Sen att kunna om man vill dela med sig eller bara vara. Och få dyka upp som man är, trött, pigg, glad, ledsen, uppgiven, lycklig, nyfiken eller vad som helst. Och veta att alla är lika värda och kan dela rum oavsett vem man är. Alla får plats.

Det har gett mig väldigt mycket själv och jag hoppas andra kan få ut något av det med. Det är utmanande tider på många sätt. Du är varmt välkommen på kvällarna som kommer framöver. På zoom till att börja med. Det ska vara och kännas lättillgängligt. TÄNK då kan vi ses oavsett vilken stad eller land vi bor i! Grymt ändå! Tända ett ljus, koka en kopp te och ha en stunds mys. Jag lääängtar.

Nu har jag F- skatt sedel och företaget igång, för att verkligen kunna utveckla detta intresse, passion och dröm om att på mitt sätt förbättra världen och människors välmående! 🙂 I min takt. Samtidigt som jag studerar vidare för att lära mig mer om hållbar hälsa och Sveriges folkhälsa. De strukturer som påverkar oss Osv. Så viktigt att inte skuldbelägga sig själv pga de omständigheter man har runt sig…. ❤️

Så ta hand om dig & supervälkommen på mysiga kvällar ”FLOWISTA WELLNESS” 💝 Datumen finns under tjänster. Bjud gärna in någon som du tror kan vara intresserad, kommentera vad du tycker eller gilla om du gillar upplägget!

Värme,

Maria

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: